key partner imagekey partners
slovensky english magyar
 

KEY partners s.r.o.


Modern softver segítségével biztonságos szolgáltatásokat nyújtunk kötelességeik teljesítésében a könyvelés, bérelszámolás, személyzeti ügyintézés (HR) terén. A folyamat automatizációjával megspóroljuk az idejüket és csökkentjük költségeiket.

Szolgáltatásaink

Komplex kettõs könyvelés

Bebiztosítjuk könyvelésüket a válalatunk székhelyén vagy az Önök irodahelységjeiben. A munkánk célja és tartalma a megbeszélt periódusokban összeállított könyvelési, pénzügyi kimutatások, zárlati könyvelés, és adó bevallások összeállítása (jövedelem adó, ÁFA), esetleg más könyveléssel kapcsolatos információk nyújtása.

A könyvelés felülvizsgálata

A maguk igényei alapján elvégezzük a könyvelésük felülvizsgálatát és egyúttal segítünk megoldani a megállapított problémákat. A felülvizsgálatnak az eredménye beszámoló a vizsgálat folyamatáról és a megállapított problémák megoldásáról.

A könyvelés helyreállítása

Elvégezzük a könyvelésük rekonstrukcióját, helyreállítását és elkészítjük a szükséges pénzügyi kimutatásokat az adó és más beadások javításához.

Bérelszámolás

Elintézzük az összes bérelszámolási és személyzeti ügyeit, elkészítjük a munkabér kifizetéséhez szükséges iratokat. Egyúttal értesíteni fogjuk az adó, társadalombiztosítási és egészségbiztosítasi kötelességeirõl a bérelszámolással kapcsolatban. A személyzeti ügykezelésen belül bejelentjük és kijelentjük az alkalmazottakat a társadalom és egészségbiztosítasból, havonta beadjuk a szükséges biztosítási kimutatásokat.

HR, személyzeti ügyintézés

Elkészítjük az összes szlovák munkajogi törvény által igényelt iratot. Egyúttal elvégezzük a szociális alap és utazási költségek vezetését, segédletet nyújtunk a munkások toborozásánál és betanításánál.

Évi adóelõleg elszámolása

A bérelszámolással kapcsolatban fel vagyunk készülve alkalmazottaiknak elkészíteni az évi jövedelmi adóelõleg elszámolását, igazolást kiállítani az adóköteles jövedelemről és levont adóról.

Kiegészítõ szolgáltatások

Az igényeik szerint más szolgáltatásokat is nyújtunk, pld. számlázás, különbözõ követelések vezetése, elektronikus bankügyintézés, tovább statisztikai nyomtatványok kitöltése, INTRASTAT, elektronikus szolgáltatások, pénzügyi alapok elkészítése bank és lízingtársaságoknak, pénzügyi perspektíva elkészítése, pénzügyi tanácsadás, bérelszámolási kötelességekkel kapcslatos szolgáltatások, stb.

Elérhetőségek


Cég információ
Központ:KEY PARTNERS s.r.o.
 Zámocká 32
 811 00 Bratislava
SzolgálatPodjavorinská ulica, Lučenec
 (Tesco carpark)
Kapsolat
email:key.partners.sro[@]gmail.com
mobil:+ 421 904 806 170
Gyors kapcsolat
Fő és vezeték név*
Email:*
Tel.no.:*
Jelentés:*
 
© 2011 - 2014, all rights reserved Keypartners s.r.o.
webdizajn webtrix